Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU Engellilerle Bir Araya Geldi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU İlçemizde bulunan Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek engelli vatandaşlarımızla buluştu. Engelli vatandaşlarımızın mutluluklarını hediyeler vererek paylaşan MEHMETBEYOĞLU, "Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinde engellerin kaldırılarak, toplumsal yaşama katılımlarının hayatımızı daha da güzelleştireceğini belirtti. Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızın aileleriyle, yakınlarıyla ve sevdikleriyle sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum" dedi.