'ÜLKEM VE HAYALLERİM' PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ SİNEMA İLE BULUŞTURULDU.

Belediye Başkanlığımız tarafından ‘Ülkem ve Hayallerim’ projesi kapsamında başlatılan sinema günleri tüm hızıyla devam ediyor.

Erciş Belediye Başkanlığımız tarafından belediye konferans salonunda öğrencilere yönelik sinema etkinliği düzenlenerek, hayatlarında ilk kez  sinema gören çocukları ağırlıyoruz.  İlçemiz, Tekler Üzümlü Ortaokulunun  120 öğrencisini  ağırlayan Belediye Başkanlığımız bu heyecanı çocuklarla paylaşmaya devam ederken, her çocuğun kendisini özel hissetmesi adına sosyal etkinliklerine devam etmedir.

Yapılan etkinliğe Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU 'da katıldı. Etkinlikte konuşma yapan  MEHMETBEYOĞLU, çocukların aydınlık yarınların güvencesi olduğunu, bu nedenle onlara değer verdiklerini ve bizler için çok değerli olduklarını söyledi. Kaymakam ve  Belediye Başkan Vekili  MEHMETBEYOĞLU, yarınlarımıza ışık olacak  çocuklarımızla  birlikte sinema filmi izleyerek, minik yavrularımızın mutluluklarını paylaştı.

Etkinliğin ardından öğrenciler ilk kez sinemaya geldiklerini belirterek, bu imkanı kendilerine sağlayan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU 'na teşekkür ettiler.

Oldukça keyifli anlar yaşayan çocuklara patlamış mısır ve meyve suları ikram edildi. Etkinlik sonrası öğrenciler, belediyemize ait araçla okullarına bırakıldı.