ERCİŞ'TE AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ VE 112 ASHİ’NİN AÇILIŞLARI YAPILDI.

İlçemiz Çelebibağı Mahallesi'nde  1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Kışla Mahallesi'nde 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Beyazıt Mahallesi'nde 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Vanyolu Mahallesi'nde 1 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binalarının açılışları, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mehmet Emin BİLMEZ, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU,  Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat ARVAS tarafından yapıldı.

Açılışlarda konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mehmet Emin BİLMEZ; her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ciddi mesafeler kat edildiğini belirterek, uzman personellerle Erciş'te sağlık alanında binlerce kişiye hizmet edecek aile sağlık merkezlerinin açılışını gerçekleştirirken duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tüm hizmetlerin insanların daha huzurlu,  sağlıklı ve mutlu yaşamaları için yapıldığının altını çizen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mehmet Emin BİLMEZ, bugün açılışı yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezlerinin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU; İlçemizin gün geçtikçe geliştiğini belirterek, Aile Sağlığı Merkezi’nin önemli bir ihtiyaç olduğunu, bu önemli ihtiyacın bugün karşılanmış olmasından mutluluk duyduğunu söyledi. İlçemizin  çok daha iyi noktalara geleceğine inandığını belirten Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU, Aile Sağlığı Merkezlerinin  hayırlı olmasını temenni etti.

Açılışların ardından İlçemizde KAYA, DİLER ve VURAL Ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunularak , ailelerin acıları paylaşılıp başsağlığı dilekleri iletildi.