HASTANEDEN TABURCU OLAN HASTA YAVRUMUZ İÇİN BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ SEFERBER OLDU.

İlçemiz Kocapınar Mahallesinde ikamet eden Koç ailesi yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarının açılması için Belediye Başkanlığımızdan yardım istedi.

Bunun üzerine kısa süre içerisinde harekete geçen karla mücadele ekiplerimiz tarafından kapanan yol hızlı bir şekilde kardan temizlenerek hasta yavrumuz ve Ailemiz sorunsuz bir şekilde evlerine ulaştırıldı. Baba Medeni Koç gece gündüz demeden yanımızda olan bizi bu zor günümüzde yalnız bırakmayan başta Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Nuri MEHMETBEYOĞLU olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi .