Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU’ndan Gece Denetimi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU ansızın gece belediyeye ait ekmek fırınında incelemelerde bulundu. Günlük 10 bin ekmeğin çıkartıldığı ve vatandaşlara 75 kuruştan satışa sunulduğu ekmek fırınını denetleyen MEHMETBEYOĞLU, hizmete sunulan ekmeğin hijyen kuralları çerçevesinde hazırlanarak vatandaşlara sunulduğunu söyledi. Denetimlerin bundan sonra da haber verilmeden belediyeye bağlı tüm kurumlarda gerçekleştirileceğini de ifade ettikten sonra Makina  İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak ilgili personelden karla mücadele konusunda bilgi aldı.