Belediye Başkanlığımız , ilçemizde bulunan 223 adet metruk binanın yıkımına başladı.

Çalışmaları yerinde denetleyen Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU; '' Amacımızın modern bir şehir oluşturmak olduğunu belirterek, daha önceki dönemlerde ilçemizde metruk hale gelmiş binaların yıkım çalışmalarını belediyemiz olarak başlattık. 223 adet binanın hızlı bir şekilde yıkımını sağlayarak, kamu sağlığı ile huzur ve güvenin sağlanması anlamında çok kıymetli bir çalışma olarak görmekteyiz. Bugün yıkımını gerçekleştirdiğimiz iki katlı bina da tespiti yapılmış olan 223 adet metruk binadan bir tanesi. İnşallah, Allah'ın izniyle önümüzdeki haziran, temmuz ayına kadar ilçemizde tespiti yapılan metruk binaların tamamının yıkımını gerçekleştirerek, yerine daha modern ve sağlam binalar yapacağız. Bu kapsamda bize destek veren bütün Ercişli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.