Yaralı Sokak Hayvanına İlk Müdahale MEHMETBEYOĞLU Tarafından Yapıldı.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU  saat 16.00 civarında Sahilkent Mahallesi Atakan Çelik Kültür Merkezinden çarşı merkezine doğru seyir halindeyken, Erciş Sanayi Sitesi civarında Van Ağrı istikametinde hareket eden bir araç sokak hayvanına çarptı. Aracın çarpması sonucu yaralanan sokak hayvanına  ilk müdahale seyir halinde ilerlerken olaya rastlayan  MEHMETBEYOĞLU  tarafından yol kenarında yapıldı. Olayın etkisiyle şoka giren araç şoförünü sakinleştiren MEHMETBEYOĞLU, yaralı hayvana  şefkat gösterdi.  Kısa sürede  bölgeye ulaşan belediye  ekiplerimiz tarafından  , yol kenarında  bulunan  yaralı sokak hayvanına  ağrı kesici ilaç verildi. Ekiplerimizce yapılan müdahalenin ardından araca konulan yaralı sokak hayvanı Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına tedavi için götürüldü.