Erciş Belediyesi Karla Mücadele İçin Araç Filosunu Güçlendiriyor

Belediye Başkanlığımız, kış mevsiminde olası mağduriyetlerin önüne geçmek için araç filosunu güçlendiriyor. İlçemizdeki  ulaşımın kar ve buzlanma neticesinde aksamaması amacıyla gerekli önlemleri alan Belediye  Başkanlığımız , yeni kar küreme aracını filosuna kattı. Kar Püskürtme Makinesi ile kaldırımlar hız bir şekilde temizlenerek olumsuz durumları  en etkili şekilde ortadan kaldırılmaktadır. Kaldırım temizleme çalışmalarının yeni araçla daha da hızlanacağını belirten Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU " Belediyeler kışın karla mücadele de en aktif rolü oynar. Biz de bu anlamda filomuzu güçlendiriyoruz. Yeni aldığımız kar püskürtme aracını merkez mahallelerde ihtiyaç dahilinde vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için kullanıyoruz.Vatandaşlarımızın çetin geçen kış şartlarında kaldırım ve yollarda ulaşımlarını rahat sağlamaları için hassas bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz " dedi.