Belediye Başkanlığımız Tarafından Zabıta Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Hizmete Açıldı.

İlçemiz Kışla mahallesinde bulunan Belediye Başkanlığımıza ait  kullanılamaz halde olan binanın bakım ve onarımı yapılarak zabıta müdürlüğüne tahsis edildi.Açılışı gerçekleştiren Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU ek hizmet binamızın ilçemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, amacımızın vatandaşlarımıza en etkili şekilde hizmet vermek olduğunu belirtti.

Açılışın ardından Zabıta Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında  kurum amirleriyle bir araya gelen MEHMETBEYOĞLU yapılacak olan hizmetlerin durum değerlendirmesinde bulundu.