Belediye Başkanlığımıza bağlı Zabıta ekiplerimizden fahiş fiyat denetimi!

Belediye Başkanlığımıza bağlı zabıta ekiplerimiz  ilçemiz genelindeki eczane, market, kafe ve  diğer satış yerlerini Corona virüs salgını riskinin gündeme gelmesiyle fahiş fiyat girişimlerine karşı denetledi.

Belediye Başkanlığımızın talimatı doğrultusunda çalışmalarına başlayan zabıta ekiplerimiz fahiş fiyat denetimleri gerçekleştiriyor. Corona virüs salgını riskinin gündeme gelmesiyle fahiş fiyat uygulamak isteyen işyerlerine engel olmak adına denetim çalışması başlatan zabıta ekiplerimiz İlçe Sağlık Müdürlüğü  ve ilçe Tarım Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte ilçedemizdeki  eczane, market, kafe ve  diğer satış yerlerini denetledi.

Vatandaşların son günlerde dezenfektan ürünleri, kolonyalar ve koruyucu maske fiyatlarında artış olduğu şikayetlerini değerlendiren Zabıta Müdürlüğünü ekiplerimiz  ürünlerin kasa ile reyon fiyatları karşılaştırıldı ve faturalar incelendi.

ALO 175’E BİLDİRİN

Belediye Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımıza  Alo 175 Tüketici Danışma Hattı’nı arayarak ya da telefonlarına HFA-Bildirimi mobil uygulamasını indirerek haksız fiyat artışı ile ilgili şikayetlerini yetkililere bildirmeleri çağrısında bulundu.