Belediye Başkanlığımız Korona Virüsüne Karşı Harekete Geçti

Çin'de ortaya çıkan korona virüsü hastalığının Türkiye'de de görüldüğünün açıklanmasının ardından, Belediye Başkanlığımız  Parkları, , Camileri, Caddeleri , Kamu Kurumlarını ve Toplu Taşıtları dezenfekte ediyor.
Korona Virüsüne karşı harekete geçen Belediye Başkanlığımız, adeta seferberlik ilan etti.
Belediye Başkanlığımıza bağlı ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki parkları, dolmuşları ve camileri dezenfekte ediyor. Özel olarak kurulan ekip, ilçemizin  her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, korona virüsü riskine yönelik vatandaşın bilinçlendirilmesi için de çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanlığımız alınması gereken önlemleri  billboardlar ve sosyal medya yoluyla da vatandaşlarımızla paylaştı.