Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU’ dan Esnafın Yüzünü Güldüren Haber

Mülkiyeti TOKİ’ye Ait Olan Erciş Millet Bahçesi Projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca Onaylandı.

Geçen hafta içerisinde Ankara’ya ziyaret gerçekleştiren Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU ilçemizin gelişmesi için elinden gelen  gayret ve çabayı göstererek Ercişli vatandaşlarımıza müjdeyi verdi.

MEHMETBEYOĞLU; ‘’İlçemizde yapılması planlanan Millet Bahçesi Projesi kapsamında, eski Atatürk Parkı olarak bilinen alanın Belediye Başkanlığımıza tahsis işlemi tamamlanmıştır. Bu sevindirici haberi Ercişli hemşerilerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Millet Bahçesi Projesi Kadim Şehrimiz Erciş’imize hayırlı uğurlu olsun. Millet Bahçesi Projesinin şehrimize kazandırılmasında büyük emekleri geçen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM olmak üzere  Ak Parti Van Milletvekilimiz Sayın Abdulahat ARVAS ‘a Ercişli hemşerilerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Ayrıca sevindirici haberlerine devam eden MEHMETBEYOĞLU Kasap Esnaf Temsilcileri ile bir araya gelerek; Toki İş yerleri konusunda Sayın Bakanımızdan indirim talebinde bulunduğunu, TOKİ iş yerlerinden öncelik millet bahçesi sınırları içerisinde kalan esnaflara verilecek olan iş yerlerinin %25  oranında  indirim yapılacağı müjdesini esnafla paylaştı. Esnaflarımızın memnuniyetini iletmesi sonrası toplantı sona erdi.