ERCİŞ 'TE HER YER DEZENFEKTE EDİLİYOR.

Belediye Başkanlığımız, küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Cadde, sokak ve çöp konteynerlerini, toplu taşıma duraklarını deterjanlı sularla yıkayan ve ilaçlayan ekipler, bir yandan da cami, kurum ve kuruluşları dezenfekte ediyor.

Koronavirüse karşı alınan önlemleri artıran Erciş Belediye Başkanlığımız, dezenfekte işlemlerini vatandaşların yoğun bulunduğu cadde ve sokaklarda da sürdürüyor. Belediye Başkanlığımıza bağlı ekipler tarafından cadde ve sokaklar deterjanlı sularla yıkanarak, dezenfekte ediliyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında çöp konteynerlerinin de önce içi ve dışı yıkanıyor, ardından virüs ve bakterilere karşı ilaçlama işlemleri yapılıyor.

Belediye Başkanlığımıza bağlı ekipler tarafından ,  ibadethaneler, kurum ve kuruluşlar ,caddeler, sokaklar  tüm toplu kullanım alanlarında yoğun bir çalışma ile dezenfeksiyon işlemleri tüm hızıyla sürdürülürken,  İlçemiz 'de dezenfekte işlemleri mesai içi, mesai sonu ve hafta sonları da vardiyalı gerçekleştiriliyor.