Erciş Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan "Vefa Koordinasyon Grubu" yaşlı vatandaşlarımızın taleplerini karşılıyor.

İlçemiz’de  yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü  kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın  ihtiyaçları,  Belediye Başkanlığımız tarafından oluşturulan "Vefa Koordinasyon Grubu" ekiplerimizce  karşılanıyor. "Vefa İletişim Merkezi"ne ulaşarak çeşitli ihtiyaçlarının olduğunu bildiren vatandaşlarımızın  ihtiyaçları görevli ekiplerimiz tarafından  karşılanmaktadır. Ayrıca İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen uzman doktorlar tarafından ise yaşlı vatandaşlarımızın sağlık kontrolleri yapılarak  koronavirüs hakkında  alınabilecek önlemler konusunda bilgilendirme yapılmaktadır.