Belediye Başkanlığımız Tarafından, Caddelerde Sensörlü El Dezenfektan Noktaları Oluşturuldu

İlçemiz Caddelerinde  Sensörlü El Dezenfektan noktaları oluşturuldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kaymakamlık girişi ile merkez caddedeki bazı noktalara sensörlü dezenfektan otomatları yerleştirildi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU 'nun talimatlarıyla vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları Kaymakamlık binası önü ve belirlenen caddelere sensörlü el dezenfektan otomatları yerleştirildi.

MEHMETBEYOĞLU, koronavirüse karşı ilçemizde  gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, "Koronavirüsle mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu hizmet standartları çerçevesinde, şehrimizin farklı noktalarına el dezenfektanı koyuyoruz. Bunun için de en yoğun bölgeleri seçtik. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın da evlerini ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu arada vatandaşlarımızın evden çıkmamalarını da tavsiye ediyoruz" dedi.

Diğer yandan MEHMETBEYOĞLU, vatandaşlarımızın yeni tip koronavirüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında  yetkililer tarafından yapılan  uyarıları dikkate almaları konusunda  uyarılarda bulundu.