Belediye Başkanlığımız Koronavirüs'e Karşı Önlemlerini Artırdı

Belediye Başkanlığımız tarafından ilçe Emniyet Müdürlüğümüzün desteği ile  koronavirüs tedbirleri kapsamında, Banka Şubeleri ve PTT hizmet binasının  önlerine sosyal mesafenin korunması amacıyla polis bariyerleri yerleştirildi.

Erciş'te koronavirüs salgınına karşı alınan kararlar tek tek uygulanıyor. Vatandaşlarımızın yoğunluk oluşturduğu yerlerin kapatılmasının ardından en çok kalabalık yaşanan Banka ve PTT hizmet binalarının  önünde de tedbirler alındı. İlçe  Emniyet Müdürlüğümüzün desteği ile başta banka şubeleri ve PTT hizmet binasının önlerine,1metre aralıklarla polis bariyerleri yerleştirildi. Böylelikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Banka Şubeleri ve PTT hizmet binası önündeki sosyal mesafenin korunması sağlandı.