ERCİŞ'TEKİ CADDE VE YOLLARIN DURUMUNA İLİŞKİN DUYURU

İlçemizde son zamanlarda gündemde olan ve halkımızın mağduriyetine sebep olan cadde ve sokaklardaki yolların bozukluğu ile ilgili Erciş Belediyesi tarafından kapsamlı bir değerlendirme yapılmıştır. Söz konusu yollardaki Vanyolu Caddesi gibi ana arterlerin yol bakım çalışmaları sorumluluğunun Van Büyükşehir Belediyesine ait olmasından dolayı gerekli çalışmalar yapılamamaktadır. Erciş Belediyesi’nce bu yolların yapılması için gerekli girişimlerde bulunulmuş, Van Büyükşehir Belediyesine konu iletilmiştir. Ayrıca vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için söz konusu yolların bakım ve onarımı için Erciş Belediyesi tarafından kaynak arayışına girilmiştir. Mevsim şartları da elverdiği takdirde, kendi yetki ve sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen bu yollarla ilgili gereken her türlü çalışma yapılarak Erciş halkının hak ettiği hizmete kavuşması sağlanacaktır.

Tüm halkımıza önemle duyurulur.