Wtshapp ihbar hattı

Şehit Ve Gazi Ailelerine Vefa Projesi Kapsamında Ziyaretlere Devam Ediyoruz

Şehit Aileleri ve Gazilere Vefa Projesi kapsamında ilçemizde bulunan şehit ve gazi aileleri ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz de  Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan vekilimizin selamlarını ileterek sohbet edip şehit ve gazi ailelerimizin düşüncelerini dinledik .

Vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya  koyan aziz şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin mutluluğu ve huzuru için her zaman yanlarında olacağımızı dile getirerek ,bu bağlamda ilçemizde bulunan tüm şehit ve gazi ailelerini ziyaret edeceğimizi  dile getirdik. Şehit ve gazi aileleri de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek de Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin YAŞAR’A teşekkürlerini sundular.