Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dünya Kadınlar Günü Münasebeti İle Kadınlarla Kahvaltıda Beraber Oldu

Etkinliklerimiz Sahilkent Kadın Toplum Merkezinde Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Şirin YAŞAR ve eşi Fatma YAŞAR’ın kadınlarla kahvaltı programında bir araya gelmesiyle devam etti. Kadınlara karanfil dağıtıp sohbet eden Başkan vekilimiz sayın Mehmet Şirin YAŞAR Erciş’te kadınlar için daha yaşanabilir bir şehir yaratmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek kadınlar plajı ve kadın yaşam merkezinin bu çalışmaların başında geldiğini, mahallelere yapılacak olan kapalı semt pazarlarının da bu kapsamda değerlendirilebileceğini ifade etti.

Program kadınlara sertifika ve hediye dağıtımıyla son buldu. Erciş Belediyesi olarak ilçemiz ve ülkemizdeki bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tekrar kutlu olsun diyoruz.