Geleceğimizi Abalıda Kucakladık

Sabah köylerden gelen çocuklar alışveriş merkezinde alışveriş yaptıktan sonra ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Şirin YAŞAR ile kahvaltıda bir araya geldiler. Akabinde araçlarla Abalı kayak tesislerine hareket ettiler. Kayak tesislerinde Erciş kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin YAŞAR ve eşi Fatma YAŞAR tarafından kendilerine kar kızağı hediye edildi. Kızakları ile kaymanın zevkini çıkaran çocuklara d ha sonra Kaymakam ve Belediye Başkan vekili ile hanımefendi tarafından mangal başında çocuklara yemek ikram edildi. Yemeğin ardından çocuklarla yapılan kayak etkinliğinin ardından çocuklar Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin YAŞAR ve eşi Fatma YAŞAR hanımefendiye  bu zevkli ve eğlenceli günden dolayı teşekkür ederek köylerine geri döndüler.

Ev sahibi ve Gevaş Kaymakamı Sayın İshak ÇINAR’a alakalarından dolayı teşekkür ederiz.