Wtshapp ihbar hattı

ERCİŞ BELEDİYE SPOR’DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Van Süper Amatör Ligi’nin şampiyonu Erciş Belediye Spor başarısını, Kaymakam ve Belediye Başkan vekilimiz ile paylaştı. Kulüp yöneticilerini ve sporcularını makamında kabul eden Kaymakamımız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gelecek yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) ilçemizi temsil edecek olan Belediye Spor’a başarı dileklerini ileten Başkan vekilimiz, “İlçemizin isminin başarılarla anılması bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. İnşallah kulübümüz bu başarısını gelecek yıl da sürdürüp ilçemizi profesyonel liglerde temsil edecektir. Bizler de kulübümüze elimizden geldiğince destekte bulunacağız.” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yolunda Erciş Belediye Spor Kulübü’ne verdiği desteklerden dolayı Kaymakamımıza şükran duygularını ifade eden kulüp yöneticileri ve sporcular, şampiyonluk kupasını Kaymakamımızla paylaşarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.