Vefa Ziyaretlerine Devam Ediyoruz

Şehit Aileleri ve Gazilere Vefa Projesi kapsamında dört ailemizi daha ziyarette bulunduk. Kendilerini unutamayacağımızı ve  Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan vekilimizin selamlarını ileterek sohbet edip şehit ve gazi ailelerimizin duygularına ortak olmaya çalıştık .

Vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya  koyan aziz şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin mutluluğu ve huzuru için her zaman yanlarında olacağımızı dile getirerek ,bu bağlamda ilçemizde bulunan tüm şehit ve gazi ailelerini ziyaret edeceğimizi  dile getirdik. Şehit ve gazi aileleri de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek de Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin YAŞAR’A teşekkürlerini sundular.