Sahilkent (Aşağı Toki) Mahallesi Kapalı Semt Pazarının Temelini Attık

Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Şirin YAŞAR, Garnizon Komutanı Murat YALBİR, İLÇE Emniyet Müdürü Can CANDAŞ, Kurum amirleri ve vatandaşların katıldığı temel atma töreninde Erciş kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin YAŞAR “Vatandaşlarımızın daha hijyenik ve rahat bir ortamda alışverişlerini yapmaları için planladığımız kapalı semt pazarlarından ilkinin temelini atıyoruz. İlçenin ekonomisine önemli katkıları olacak bu Pazar hem mahalleye hem de ilçeye bu anlamda bir hareketlilik katacaktır. Doğuanadolunun en güzel ilçesi olan Erciş ve burada yaşayan insanlar hizmetlerin en güzeline layık olan bir toplumdur. Bizde bu görevde olduğumuz sürece kendilerine layık olan hizmetleri vermeye gayret edeceğiz. Havaların iyileşmesi ile inşallah her hafta veya iki haftada bir temel atma yada açılış töreninde beraber olacağız. Bu güzel insanlarımıza layık olduğu hizmetleri sunmaya çalışacağız. Değerli Erciş halkından sabır ve dua istiyoruz. İklim şartlarının uzun süreli çalışmayı engelliyor olması nedeni ile sabır, planladığımız projeleri tamamlayıp hizmetlerine sunmamız için de dua istiyoruz.” Dedi.

Yapılan duanın ardından Temeli atılan kapalı semt pazarı; 1980m2  kapalı alan, 300m2 çocuk oyun alanı, Zabıta noktası, lavabolar, otopark ve oturma bankları alanı ile 96 adet Pazar standından oluşan pazar toplam 4000m2 lik alandan ibaret olacak.