Wtshapp ihbar hattı

Şehidimizi Ebediyete Uğurladık

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Abdulkadir Bahçe, ilçemizde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Doğubayazıt ilçesi Karaburun köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda şehit düşen Erciş doğumlu Uzman Onbaşı Abdulkadir Bahçe'nin cenazesi, Erciş Devlet Hastanesi morgundan alınarak törenin yapılacağı Sahilkent Mahallesi Büyük Hafız Camisine getirildi. Burada yapılan törene Van Valisi İbrahim Taşyapan, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, Muradiye Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Doğubayazıt 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan İlhan, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Mermerci,Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Sait Ekici, Van İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yüksel Oğuz, Erciş 108. Topçu Alay Komutanı Murat Yalbir, kamu kurum amirleri, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazının ardından Van Müftüsü Nimetullah Arvas'ın kıldırdığı namazın ardından şehidin cenazesi tekbirler eşliğinde Vanyolu Mahallesi Halim Hoca Kabristanlığındaki aile mezarlığına defnedildi.