Ulupamir Şehidini Ebediyete Uğurladı

İlçemiz Doluca mahallesi kırsalında BTÖ ile çıkan çatışmada 1 Güvenlik Korucusu şehit olurken 3 Güvenlik Korucusu da yaralandı.

Şehit olan Güvenlik Korucusu Nazım Taşkent’ıin naaşı Van’dan helkopterle Altındere Jandarma Karakoluna oradan da Ulupamir Mahallesine getirilerek mahalle camisinde yapılan tören ve kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında tekbirlerle defin edildi.

Törene Van Vali vekili Mehmet PARLAK, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin YAŞAR, Erciş Cumhuriyet Savcısı Durmaz BAYRAKTAR, Van Jandarma Komutanı Yüksel OĞUZ, Van İl Emniyet Müdürü Sait EKİCİ, Erciş Garnizon Komutanı Albay Murat YALBİR, kurum amirleri ve kalabalık vatandaş gurubu katıldı.

Şehidin tekbirler eşliğinde yapılan defninden sonra mahallenin taziye evinde ailesine ve yakınlarına taziyelerini ileten heyet mahalleden ayrıldı.