ENGEL TANIMAYAN ENGELLİLERİMİZ

Başkanımız 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Erciş Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü İş Okulunun hazırlamış olduğu etkinliğe katıldılar.

Programda Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin YAŞAR; “Allah’ın engellileri bize ibret olarak hediye ettiğini, bizlerinde bu durumdan feyz almamız gerektiğini, hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu, inşallah Erciş'te bir engelli yaşam merkezi yaparak siz değerli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız” dedi. Engelliler Başkanımıza kendi yaptıkları hediyeleri takdim ettiler. İş okulu öğrencilerinin gönülleri mest eden oyunlarının seyri sonrasında program sona erdi.