Wtshapp ihbar hattı

EMRAH İLE SELVİ ÇAY BAHÇESİNİ YENİ YÜZÜYLE HİZMETE SUNDUK

İlçemizin kültüründe önemli bir yere sahip olan Ercişli Emrah adını taşıyan,Ercişlilerin önemli bir uğrak dinlenme ve sohbet mekanı haline gelmiş Emrah-Selvi parkı Belediyemiz tarafından onarılarak yeni yüzü ile hemşerilerimizin hizmetine sunuldu.

Açılış töreninde Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin YAŞAR, Jandarma Komutanı Murat Acar,Cumhuriyet Savcısı Nihat Güngör ve Köksal Sekmen, Hakim Serkan Harmankaya, İl Emniyet Müdür Yrd.Murat HOŞ, kurum amirleri , STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin YAŞAR; “belediye olarak göreve geldiğimiz günden beri Erciş’in güzelliğinden ve halkına yakışır hizmetleri sunacağımızdan söz ediyoruz. Bu hizmetler için hazırlanan projeleri mevsimin elverişli hale gelmesi ile birer birer başlatacağız ve hizmete sunacağız. Emrah Selvi Çay Bahçemiz de bunlardan biri. İnşaallah eski hükümet konağının yerindeki  parkı da kaymakamlık binası önündeki parkla birleştirerek hemşehrilerimizin dinlenebilecekleri bir hale getirerek hizmete sunacağız. Önümüzdeki hafta itibarı ile yollarımızın da asfaltlanmasına başlıyoruz. Böylece Ercişlilere yakışır bir kent haline gelmiş olacak”dedi.

Katılımcılar tarafından  büyük beğeni toplayan parkta ileride hemşerilerimize daha güzel ve büyük aktiviteler sunulacaktır.