HOŞ GELDİN BEBEK

Belediyemizin başlattığı “Doğumdan Ölüme Yanınızdayız”  projesi kapsamında “ Hoş Geldin Bebek” ayağı ile bu gün dünyaya gelmiş ailelerinin mutluluk kaynağı olmuş bebeklerimize hoş geldin dedik.

Erciş kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin Yaşar yeni doğmuş umutlarımıza birer bebek seti hediye ederek ailelerin mutluluklarını paylaştı. Doğum yapmış olan annelere geçmiş olsun ve gözünüz aydın temennisinde bulundu.

Başkan Yaşar; Sosyal sorumluluk projesi olan “Doğumdan Ölüme Yanınızdayız” projemizin bir ayağı olan “Hoş Geldin Bebek” ayağı ile annelerimizin mutluluğunu paylaşmayı ve geleceğimiz olan yeni doğmuş yavrularımızın yanında olduğumuzu dünyaya geldikleri ilk günde hissettirmek istiyoruz. Söz konusu projemiz ile taziye paketlerimiz ile hemşehrilerimizin kederlerin de de yanlarında olacağız” dedi.

Bu gün dünyaya gelen onaltı bebeğimize Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar bebek setlerini tek tek hastahanedeki odalarına giderek hediye etti.