PENDİK BELEDİYE BAŞKANI İLÇEMİZDE

Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan ŞAHİN beraberindeki kalabalık heyetle Belediyemize ziyarete geldiler.

Ziyarete Başkan Salih Kenan ŞAHİN, eşi Hanımefendi Sevtap ŞAHİN, Bşk yrd. Öznur CANAYAKIN, Yönetici asistanı Münevver YILDIZ, Bşk. Dnş. Necdet DURSUN, Öz. Klm. Md. Abdurrahim BAYRAM, PENYAPSAN Gnl. Md. Resul AK, Fen işl. Md. Fatih Telat YILMAZ, Gnç. Ve Spr. Md. İlyas ACAR, Dış İlişkiler Md. Ömer Faruk KARADENİZ, Etüt Prj. Md. Mustafa KAYA, Yapı İşleri Proje birim sorumlusu Oğuz ÖZCAN ve Etüt ve Proje Müdürlüğünden Serhat EKŞİ ile beraber Belediyemizin sosyal, kültürel, yapısal projelerini yerinde incelemek, gerekirse teknik destekte bulunmak maksadı ile ilçemizde yerinde inceleme ve değerlendirmede bulundular.

Yapılan toplu, birebir görüşme ve değerlendirmelerin ardından Sn. Başkan ve heyeti ilçeden ayrıldılar.