Wtshapp ihbar hattı

Ramazan Etkinliklerine Büyük Katılım

Ramazan Etkinlikleri Açılışına Büyük Katılım

Erciş Belediyesince 12-23 Haziran Tarihleri arasında yapılacak olan Ramazan Etkinlikleri açılışı yapıldı. Açılışa çok sayıda Ercişli hemşerimiz katıldı. Açılış konuşması yapan Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR “ Erciş’in çok büyük sıkıntıları olduğu biliyorum. Bu sebeple şahsıma 11 Eylül 2016 yılında Hükümetimiz tarafından bu kutsal görevin verildi bu görevi yerine getirmek için çanla başla mücadele ediyoruz.  Allah nasip ederse önümüzdeki 2 3 ay içinde şehir merkezimiz de asfaltlanmamış parkelenmemiş bir tane yol bırakmayacağız. Erciş’in bu kültür şehrinin hakkettiği sokakları da vereceğiz, yolları da vereceğiz, suyu da vereceğiz. Sahil yolu projemiz  Erciş’i bölgenin cazibe merkezi yapmaya aday bir proje inşallah 2017 yılı şantiye yılı olacak 2018 yılı bu zahmetin sabrın meyvesini toplama yılı olacak. Erciş’in geleceği aydınlık ben yönetici olarak bunu canı gönülden söylüyorum. Çünkü Erciş’in insanına inanıyorum insanının içindeki o güce saflığa inanıyorum. Geleceğiniz güzel olacaktır. Allah’ın izniyle güzel günler Erciş’in olacaktır. Bir olalım iri olalım bu topraklar üzerinde kardeş olalım. Bu Ay yıldızlı bayrak altında ilelebet yaşayalım Allah’ın izniyle dedi.