BAŞKANIMIZIN BAYRAM ZİYARETLERİ

BAŞKAN VEKİLİMİZİN BAYRAM ZİYARETLERİ
Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR ilçemizi ziyarete gelen Van Millet Vekili Burhan KAYATÜRK ve Ak Parti İl Başkanı Zahir SOĞANDA ile  Ramazan Bayramı sebebiyle ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti ilçe Başkanı Adnan AYDIN’ın taziye yemeğine katılan YAŞAR burada taziye dileklerinde bulundu. Taziye yemeğinde konuşan Van Millet  Vekili Sayın KAYATÜRK Ercişte çok güzel hizmetlerin olduğunu ve bundan sonra daha büyük yatırımlara alt yapı hazırlandığını belirterek yapılan bu hizmetlerden dolayı Belediye Başkan Vekilimize Teşekkür ettiğini söyledi. Daha sonrasında Ağrı Doğubayazıt da Şehit Düşen Ercişli Asker  Abdülkadir BAHÇE’nin evine bayram ziyaretine gidildi. Ziyarete giden Millet Vekilimiz KAYATÜRK ve Belediye Başkan Vekilimiz YAŞAR  şehidimizin ailesinin bayramını kutlayıp, yakından ilgilendiler ve hal hatırlarını sordular.