Erciş Belediye Spora Yeni Transferler

ERCİŞ BELEDİYE SPOR’DA YENİ TRANSFERLER
2017-2018 Sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Erciş Belediye Spor Kulübü, yeni sezonda profesyonel transferler yaparak şampiyonluk ve 3. Lig hedefiyle çalışmalarına başladı.
Geçtiğimiz yıl Van Süper Amatör Liginde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselen temsilcimiz Belediye Spor, Belediyemizin de destekleriyle yeni sezon hazırlıklarına transfer çalışmalarıyla başladı. Bu yıl ilk defa mücadele vereceği BAL Ligine mutlak şampiyonluk ve 3. Lig hedefiyle başlayan temsilcimiz Belediye Spor, ilk olarak tecrübeli teknik direktör Murat Ebe ile anlaştı. Transfer çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden kulübümüz, profesyonel lig ve bal ligi tecrübesi olan futbolcular Umut Gedik, Muhammed Onur Demir, Vedat Altaş, İbrahim Şekelli, Turgut Zengin, Mehmet Yaman, Eshabi Güren, Sabahattin Kara ve Ganalı futbolcu Prince Chorles Opare ile de anlaşmaya vardı. Yeni sezonda şampiyonluk ve 3. Lig hedefiyle yoluna devam edecek olan kulübümüz transfer çalışmalarına büyük bir hızla devam etmektedir. İlerleyen günlerde dış transfer ve iç transfer çalışmalarını tamamlayacak olan kulübümüz, kamp çalışmalarına başlayacaktır.