Wtshapp ihbar hattı

VASKİDEN DUYURU

İLÇEMİZDE YAŞANAN SU KESİNTİLERİ HAKKINDA VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI VASKİ’DEN DUYURU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BAĞLI OLAN VASKİ Genel Müdürlüğünce ilçemizde yürütülmekte olan İçme Suyu Projesi kapsamında mevcut su depoları yıkılarak yerlerine yenileri yapılmaktadır. Yıkılan ve yıkılacak depolar devre dışı kaldığı için depoyu doldurmak amaçlı bağlı hatlar doğrudan şebekeye bağlanmıştır. Bu çalışmalardan dolayı zaman zaman su kesintileri yaşanmaktadır. Ayrıca, şebekeye su veren hatlara bağlı çok sayıda pompada gerek elektrik kesintilerinden kaynaklı ve gerekse içme suyu şebekelerimizin sulamada kullanılması nedeniyle pompalara aşırı yük binmesinden dolayı arızalar oluşmuştur. Yine, içme suyu şebekelerinin sulamada kullanılması şebekede içme suyu işletme basıncını düşürdüğü için, su yetersizliğine neden olmaktadır.
Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.