Wtshapp ihbar hattı

Akcagedik Ortayayla gurubu asfalt Çalışmamız

AKÇAGEDİK-ORTAYAYLA GRUBU ASFALT
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Erciş Belediyemiz tarafından ilçe merkezimizde asfalt çalışmaları süratle devam ederken, Büyükşehir Belediyemiz de ilçemize bağlı mahallelerde yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yaz sezonunun başlaması ile birlikte Belediyemiz tarafından hız verilen yol asfaltlama çalışmaları kapsamında, daha önce  Silahtaroğlu Caddesi, Haşmet Bedii Kürüm Caddesi, Sebze Hali ve çevresi, Kışla Caddesi YURTKUR Müdürlüğü Yolu, Hıfzı Hoca Camii - Eski Polis Lojmanları Yolu, Kışla Camii civarı, Sahilyolu asfaltlama çalışmaları bitirilmişti.  Büyükşehir Belediyemizce de Ulupamir-Köycük, Sabanbüken-Yılanlı- Hacıkaş Grubu'nun asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Yapımına başlanan Akçagedik-Ortayayla Grubunda yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR, "İlçemizi yaşanabilir kent seviyesine getirebilmemiz için BSK Asfalt çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız sadece merkez mahalle ve caddelerimizde olmayıp köylerimizde de BSK asfalt çalışmalarımız devam etmektedir." şeklinde konuştu.