BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Erciş Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR, ilçemizde Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Kadınlar Plajı ile Çelebibağı Mahallesindeki BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
İlçemizde Belediyemiz tarafından yoğun mesai ile çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında daha önce 2017 yılı yapılacak projelerimiz arasına aldığımız Çelebibağı Kadınlar Plajı ile yine Çelebibağı Mahallesi yolunda asfaltlama çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekilimiz Sayın YAŞAR, “Göreve başladığımız günden bugüne kadar söz verdiğimiz projeleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ anlayışıyla, inşallah daha önce söz verdiğimiz projelerimizi tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Erciş’te yaşam standartlarını daha da arttırabilmek için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.