ERCİŞLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Belediyemizin sponsorluğunda Özel Harekatçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılan 2 sporcumuz Türkiye birincisi oldu.
Özel Harekatçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası, 15 Temmuz 2017 tarihinde Nevşehir'de yapıldı. Şampiyonaya ilçemizden 14 öğrenci katıldı. Şampiyonada, Yıldızlar kategorisi 54 kiloda öğrencilerimizden Murat Baran ÖZDEMİR ve 36 kiloda Hayrullah DENİZCİ Türkiye birinciliği kazandı. Ayrıca, şampiyonada Minikler kategorisinde 33 kiloda Muhammet Furkan KAYACI Türkiye ikinciliği, 30 kiloda Ahmet BEDİRHAN Türkiye üçüncülüğü kazanırken şampiyonada 9 öğrencimiz de çeyrek finale kadar yükselme başarısı gösterdi. Şampiyona sonucunda Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Milli Takım Antrenörü Sinan AĞLAR, "Yılın En İyi Çıkış Yapan En Centilmen Antrenörü" unvanıyla ödüllendirildi.
Şampiyona dönüşünde Erciş Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR'ı makamında ziyaret eden sporcular, başarılarını Başkan Vekilimiz YAŞAR'a hediye etti. Sporcuların Antrenörü Sinan AĞLAR, desteklerinden dolayı Başkan Vekilimiz YAŞAR'a teşekkür etti.