VANYOLU CADDESİ ASFALTLAMAYA BAŞLADIK

VANYOLU CADDESİ'NİN ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK
İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Vanyolu Caddesinde devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte BSK asfalt çalışmalarına başladık.
Devraldığımızda kullanılamaz halde olan ve o dönem yaklaşan kış şartları nedeniyle geçici çözümler üretmek zorunda kaldığımız Vanyolu Caddesini gerçek kimliğine kavuşturuyoruz. İnşa sezonunun açılmasıyla birlikte ilk çalışma başlattığımız yer olan Vanyolu Caddesi Vitrin Projesi’nde çalışmalarımız son hızıyla devam ederken caddenin BSK asfalt dökümünün startını verdik.
Caddemizin orta refüş, kaldırım, aydınlatma ve altyapısı Belediyemiz tarafından yapılmakta. Asfalt çalışması kardeş belediyemiz Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır.
Tamamlanmasıyla birlikte ilçemizin gözbebeği olacak olan caddede tüm aydınlatma direkleri modern direklerle değiştirilecek, orta refüşlerimiz yeşillendirilecektir. Kaldırımlarımız engellilere uygun hale getirilecektir.