Erciş Belediye Spor Sezonun Startını Verdi

2017-2018 Sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Erciş Belediye Spor futbol takımımız sezon hazırlıklarına başladı.
Belediyemizin destekleriyle 2'si yabancı uyruklu olmak üzere 13 futbolcuyu renklerine bağlayan ekibimizde tek hedef şampiyonluk. Yeni sezon öncesi çalışmaların startını veren takımımız günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Bolu veya Erzurum'da kamp yapacak olan ekibimiz bu sezon şampiyon olup 3. Lige çıkmayı hedefliyor.
Erciş Şehir Stadyumunda yeni sezonun startını veren takımımızı ziyaret eden Erciş Belediye Başkan Yardımcımız Cuma ŞAHİN, takım yönetimi ile teknik heyet ve sporculara başarı dileklerini iletti.