Kilitli Parke Taşı Çalışmalarımız Devam Ediyor

Belediyemiz tarafindan ilcemizin çeşitli yerlerinde kilitli parke taşı çalışmaları devam ediyor.
2017 Yaz sezonu kapsamında daha önce Yukarı Işıklı ve Bayazıt Mahallelerinde başlattığımız kilitli parke taşı çalışmalarımıza Çetintaş, Haydarbey ve Salihiye mahalleleri ile devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında Yukarı Işıklı Camii avlusu ile mahalle içi yollar, Çetintaş Camii avlusu, Haydarbey ziyaret alanı, Bayazıt İlkokulu bahçesi ve mahalle içi yol ile Salihiye Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu bahçesini kilitli parke taşı ile kaplıyoruz. Halkımızın ortak kullanım alanı olan bölgelerde vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kullanabileceği yol, çevre düzenleme, park ve diğer çalışmalarımız devam ediyor.