Wtshapp ihbar hattı

Asfalt Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

Belediyemiz tarafından ilçemizin çeşitli bölgelerinde BSK Asfalt kaplama çalışmalarımız devam ediyor.
Yaz sezonu ile başlattığımız ve daha önce birçok bölgede tamamladığımız BSK Asfalt kaplama çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Erciş’i modern ve yaşanabilir kent seviyesine getirebilmek; vatandaşlarımızı yazın toz, kışın çamur derdinden kurtarabilmek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Daha önce Vanyolu Caddesi, Sahilyolu başta olmak üzere ilçemizin birçok bölgesinde tamamladığımız ve halkımızın takdirini kazandığımız BSK Asfalt kaplama çalışmalarımıza son olarak Kasımbağı Mahallesi ulaşım yolu, Kışla Mahallesi Ofis yolu, Salihiye Mahallesi - Yıldırım Kavşağı bağlantı yolu ve Bayazıt Mahallesi Seyit Muhammed Kabristanlığı yolu ile devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun.