Wtshapp ihbar hattı

Başkan Vekilimizin Bayramlaşma Programı

Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Şirin YAŞAR Kurban Bayramı proğramını ilk olarak Kaymakamlıkta gerçekleştirdi. Programa İlçe Garnizon Komutanı Kamil TUMBA, Ağır Ceza Reisi İsmail GEÇECİ, ilçedeki kurum ve daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Buradaki bayramlaşmanın ardından Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlıklarında kolluk kuvvetlerimizin bayramları kutlandı. Devamında ilçemizdeki Şehit Ailelerinden Doğubeyazıt şehidini Abdülkadir BAHÇE’nin babası Ömer BAHÇE, 15 Temmuz Şehidi Halil HAMURYEN’in abisi Celal HAMURYEN ve Şehit Muhtar Şefik DOĞU’nun oğlu Veli DOĞU evlerinde ziyaret edilip hal hatırları soruldu ve Çelebibağ taziye evinde KILINÇER ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu ve Bayram programı sona erdi.