Sayın Valimiz İlçemizi Ziyaret Etti

Van Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU ve Eşi Sayın Sevcan ZORLUOĞLU açılış, temel atma ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti.
Temaslarına ilk olarak Kaymakamlıktan başlayan Van Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU, burada Erciş Kaymakamı, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR ve Eşi Sayın Fatma YAŞAR tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından Kaymakamlıkta brifing alan Vali ZORLUOĞLU, daha sonra Erciş Belediyemiz tarafından ilçemizde tamamlanan Vanyolu Caddesi Vitrin Projesi ve Park Bahçeler Kampüsü’nün açılışını yaptı; devam eden 15 Temmuz Şehitleri Parkı ve Adnan Menderes Mahallesi (Yukarı TOKİ) Kapalı Semt Pazarının temel atma törenine katıldı. Ayrıca, Erciş Kaymakamlığı 3 Nolu Aile Destek Merkezi ile Adnan Menderes Mahallesi (Yukarı TOKİ) 8 Nolu Aile Sağlık Merkezi’nin de açılışlarını yapan Sayın ZORLUOĞLU, daha sonra Erciş Belediyemiz tarafından yapımına devam edilen Sahilyolu Vitrin Projesini yerinde inceledi. Yoğun bir gün, inceleme ve temaslarının ardından Kaymakamlık Ferhat KURTOĞLU Konferans Salonunda ilçemizdeki muhtarlarla bir araya gelen Sayın ZORLUOĞLU, burada muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Toplantı sonrasında, yapımı devam eden hastanemizi incelemede bulunan Van Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU, temaslarının ardından Adliye binamızı ve Balıkbendinde incelemelerde bulundu ve akşam saatlerinde ilçemizden ayrıldı.