İlçemizi Barakalardan Kurtarıyoruz

İlçemizin çarşı merkezinde yıllardır bırakılan ve görüntü kirliliğine sebep olan barakları kaldırıyoruz.
Erciş Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında çarşı merkezi ve caddelerde bulunan barakaları kaldırıyoruz. Ayrıca, çalışmalar kapsamında kaldırımları işgal eden esnaf uyarılarak kaldırım ve yola giren dükkanların çatı uzantıları, tabela ve malzemelerini kaldırıyoruz. Barakalarını kaldırdığımız esnaflarımızın mağdur olmaması için Eski Atatürk Parkı'nda yer alan konteynerlerdan esnafımıza tahsis ediyoruz. Kaymakamlık önünde gelişi güzel duran lostracılar için de park içinde modern lostra salonunu vatandaşlarımıza tahsis ettik. Neticelendirdiğimiz çalışmalar sonrası birçok kaldırım, yol ve park tekrar kullanıma açıldı.