Ağır Kış Şartlarına Rağmen Vatandaşlarımızın Su Sıkıntısı Giderildi

Belediyemiz ve VASKİ Genel Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla İlçemiz Yukarı Işıklı Afet Konutları, Derimevi Afet Konutları ve Hacıkaş Afet Konutlarındaki içme suyu sıkıntısı, ağır kış şartlarına rağmen giderildi.
2017 Yaz sezonunda başlangıcını verdiğimiz içme suyu şebeke çalışmaları, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR'ın talimatlarıyla tamamlandı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ağır kış şartlarına rağmen yaklaşık 40 km. uzaklıktaki Kızılören Mahallesi Veli Bey Yaylası civarından getirilen şebeke ile vatandaşlarımız evlerinde rahatça kullanabilecekleri içme suyuna kavuştu.
Konunuyu ilk aktardığımız andan itibaren çözülmesi yönünde talimat veren ve sıkı bir şekilde takip ederek yıllardır çözümsüz bekleyen bu ciddi sorunun çözülmesine çok büyük katkı sunan Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz Murat ZORLUOĞLU'na ve Vaski Genel Müdürümüze şükranlarımızı sunuyoruz.