Geleceğimizi Kucaklıyoruz'da Sinema Keyfi

Erciş Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen "Geleceğimizi Kucaklıyoruz Projesi" kapsamında ilçemizde sinemaya gitmeyen öğrencilerimiz sinemayla tanıştı.
Geçen yıl başlattığımız "Geleceğimizi Kucaklıyoruz Projesi"ne kaldığımız yerden devam ediyoruz. Proje kapsamında ilçemizdeki öğrencilere çeşitli kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler hazırlayan Belediyemiz, aynı zamanda toplumun dezavantajlı kesimine ulaşmayı hedefliyor. Geçen yıl özellikle Ankara Anıtkabir gezisi, Gevaş Abalı Kayak Tesisleri kayak sporu, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR ile öğrencilerimizin yemek programları başta olmak üzere birçok öğrencimize ulaştığımız projemize bu yıl aynı şekilde ulaşmaya devam ediyoruz.
Proje kapsamında ilçemizde sinemaya gitmemiş öğrencilerimizi sinema ile tanıştırmak amacıyla Erciş Belediyesi Sinema Salonunda gerçekleştirdiğimiz etkinliğe ilk olarak Fevzi Çakmak İmam-Hatip Ortaokulumuzu davet ettik. Belediyemizin araçlarıyla okullarından alınan öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte "Buz Devri" animasyon filmini seyretti. Patlamış mısır ve meyve suyu ikramıyla tam bir sinema keyfi yaşayan öğrenciler, gönüllerince vakit geçirdi. Sinema sonrası mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrencilerimiz yine Belediyemizin araçlarıyla okullarına bırakıldı.