Vefa Projemizde Ağırman ve Polathan Ailelerine Misafir Olduk

Erciş Belediyemizce yürütülen "Vefa Projesi" kapsamında Kıbrıs Gazisi Celalettin POLATHAN ile şehit yakını olan Celal AĞIRMAN ve ailesine konuk olduk.
Proje kapsamında ilçemizdeki şehit ailerini ve gazileri ziyaret eden ekibimiz ailelerle bir fincan kahve, bir bardak çay içerek ailelerin durumlarını, sıkıntılarını ve taleplerini alıyor. Ekibimizle birlikte hazır bulunan Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğünden sağlık ekibi ise ailede sağlık taraması yapıyor, tedavi olması gerekenleri sıra beklemeden hastanede uzman doktor kontrolüne aktarıyor.
Projeden oldukça memnun olan şehit ve gazi ailelerimiz, ekibimize teşekkür ederek devletimize ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR'a hayır dualarında bulunuyor.