Sahilyolu 1. Etap Bölümünün Sonuna Geldik

Mayıs 2017 itibariyle başlangıcını yaptığımız Sahilyolu 1. Etap Projemizin sonuna geldik.
Çalışmalar kapsamında tamamen yenilediğimiz Sahilyolu'nda tamamlanan yürüyüş yolu, bisiklet yolu, koşu yolu, BSK asfalt kaplama çalışmalarımızın ardından büyük bir bölümü tamamlanan ışıklandırma çalışmalarının ardından "Sahilyolu 1. Etap Projesi"nin sonuna geldik.
Kış şartlarına rağmen devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR, "Erciş Sahilyolu 1. Etap Projemizin sonuna geldik. Projemizin son aşaması olan ışıklandırma direklerimizi de tamamlayarak muazzam görselliğiyle Sahilyolumuzun ilk etabını tamamlayacağız. Bu görsel ışıklandırma direklerini bölgede kullanan ilk Erciş Belediyesi oldu. Bilhassa Vanyolu Caddesine kurduğumuz direklerin ardından bölgemizdeki diğer belediyeler de bu işi önemsemeye başladılar. Bu konuda güzel de bir öncülük yapmış olduk. Şimdi ışıklandırma sistemlerinin bir farklı versiyonunu Sahilyolunda kullanıyoruz. Böylece, mavisiyle yeşiliyle ön plana çıkan ilçemizi daha da görselleştirecek projemizin birinci etabını sonlandırmış olacağız. Gerçekten gece gündüz, yaz kış demeden arkadaşlarımız burada yoğun bir şekilde çalıştı. Burada emek veren bütün arkadaşlarıma ben çok teşekkür ediyorum. İnşallah, gelecek yıl bu projemizin ikinci etabına başlayacağız. İkinci etabımızda 2'si iskele kafe şeklinde olmak üzere 4 iskele, deniz feneri, yel değirmeni de yapacağız inşallah. Bu projemiz tamamlanınca Allah'ın izniyle ilçemizin değerine en az yarım bir değer daha katacağız" şeklinde konuştu.