10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

10 Ocak Çalışan gazeteciler günün sebebiyle ilçemizde faaliyet gösteren basın mensuplarımızı ziyaret ettik.

Rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamayan Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR’ın “"Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.
Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımızın gününü kutlar Başarılar dilerim.” Mesajını ve selamlarını ilettik.