Vefa Projemizde Dilmaç ve Çelik Ailelerine Misafir Olduk

Erciş Belediyemizce yürütülen "Vefa Projesi" kapsamında Kore Gazisi Osman ÇELİK ile şehit yakını olan İdris DİLMAÇ'ın ailesine konuk olduk.
Proje kapsamında ilçemizdeki şehit ailerini ve gazileri ziyaret eden ekibimiz ailelerle bir fincan kahve, bir bardak çay içerek ailelerin durumlarını, sıkıntılarını ve taleplerini alıyor. Ekibimizle birlikte hazır bulunan Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğünden sağlık ekibi ise ailede sağlık taraması yapıyor, tedavi olması gerekenleri sıra beklemeden hastanede uzman doktor kontrolüne aktarıyor.
Projeden oldukça memnun olan şehit ve gazi ailelerimiz, ekibimize teşekkür ederek devletimize ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin YAŞAR'a hayır dualarında bulunuyor.