Bazı Caddelerimizde Yeni Trafik Düzenlemeleri Yapıldı

Erciş Belediyemiz tarafından İlçemizin Atakan Çelik Caddesi ile Özdemir Hanoğlu Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğu sebebiyle yeni düzenlemelere gidildi.
Daha önce gidiş ve geliş çift yönlü olarak trafiğe açık olan bu caddeler yeni uygulama ile tek yönlü olarak trafiğe açık olacaktır. Ayrıca, bu bölgelerde park yasağı uygulaması da yapılacaktır.

YENİ UYGULAMA:

1- ATAKAN ÇELİK CADDESİ: Saatli Kavşak-Eski Belediye Binası’ndan yukarı doğru Vergi Dairesi-PTT-Kütüphane Kavşağı yönü trafiğe kapalı.
2- ATAKAN ÇELİK CADDESİ: Kütüphane Kavşağı’ndan aşağı doğru PTT-Vergi Dairesi-Eski Belediye Binası-Saatli Kavşak yönü trafiğe açık.
3- ÖZDEMİR HANOĞLU CADDESİ: Kütüphane Kavşağı’ndan aşağı doğru Gülbahçesi Anaokulu-Ercişli Emrah İlkokulu-Kaymakamlık Arkası-Çarşı Merkezi yönü trafiğe kapalı.
4- ÖZDEMİR HANOĞLU CADDESİ: Çarşı Merkezi’nden yukarı doğru Kaymakamlık Arkası-Ercişli Emrah İlkokulu-Gülbahçesi Anaokulu-Kütüphane Kavşağı yönü trafiğe açık.
5- ATAKAN ÇELİK CADDESİ: Trafik yönüne göre yolun sağ tarafı (Kütüphane, PTT, Vergi Dairesi önünden Saatli Kavşağa kadar) park yasağı bölgesi. (Yolun sol tarafında araç park edilebilir.)
6- ÖZDEMİR HANOĞLU CADDESİ: Trafik yönüne göre yolun sağ tarafı (Kaymakamlık Arkası, Ercişli Emrah İlkokulu önü, Gülbahçesi Anaokulu önü, Kütüphane önü de dâhil olmak üzere kavşağa kadar) park yasağı bölgesi. (Yolun sol tarafına araç park edilebilir.)
7- Saatli Kavşağın trafiğin akış yönüne göre yolun sağ tarafında (THY Bürosu önünden başlayarak Birikim Kırtasiye önü-Zirve Market’in bitimine kadar) park yasağı bölgesi.
8- 15 Temmuz Demokrasi Parkı başlangıcından Saatli Kavşağa kadar yolun sağ tarafı, park yasağı bölgesi.
22.01.2018 tarihi itibariyle yürürlüğe giren uygulamaya uymayan sürücüler bir hafta boyunca Trafik Polisleri tarafından uyarılırken 29.01.2018 tarihinden itibaren 108 TL idari para cezası uygulanacaktır. Sürücülerimizin mağdur olmamaları için uygulamaya ve trafik işaretlerine riayet etmeleri önemle duyurulur.